Emas mahal!


Hasil menabung sikit-sikit.. akhirnya dapat

“Emas ni mahal la, dah terlambat saya nk kumpul, sebab harga tengah naik“ 


Semua sedia maklum, dari zaman nenek moyang kita lagi, orang sebut emas mahal mahal tapi yang sebenarnya harini harga emas lebih mahal. 


Bagi saya tiada istilah lambat atau cepat. Bak kata pepatah, masa terbaik beli emas ialah 10 tahun dulu dan masa kedua terbaik ialah sekarang. Ya, jika dah terlepas 10 tahun, mulalah sekarang ni. Biar lambat asal buat. 


Perlu juga diingat, harga emas naik dan turun, mungkin beli bulan ni mahal, mana tahu bulan depan turun sikit. Kalau tak buat belian pertama, macam mana nak tau belian seterusnya tu lebih murah atau mahal, kan?


“Ruginya aku tak menabung dari dulu, sikit-sikit pun jadi la”


Menabung sikit-sikit? Macam mana tu? Kalau duit mungkin boleh menabung sikit-sikit. Kalau emas boleh menabung sikit-sikit?


Masih ramai yang beranggapan nak beli emas perlukan duit banyak sekaligus. Situasi ni betul jika beli emas cara biasa. Ramai orang tak tahu sebenarnya public gold ada wujudkan sistem pembelian emas cara menabung sikit-sikit atau sistem “GOLD ACCUMULATION PROGRAM” atau sebutan ringkasnya GAP.


GAP ni adalah satu platform untuk orang yang nak menabung emas secara sikit sikit lama lama jadi berkilo. Belian emas 24k(999.9) hanya serendah RM100. Kalau tak cukup bajet untuk beli sekeping dinar, kita tetap boleh beli dan kumpul sehingga capai target gram sekeping dinar. 


Bila dah cukup gram yang kita target bolehlah tebus dimana-mana cawangan public gold ataupun tebus secara online melalui pos berinsurans.


Yang paling best, pendaftaran menjadi ahli dan buka akaun GAP ni sekali sahaja seumur hidup dan ianya PERCUMA. Tak perlu nak perbaharui keahlian atau yuran maintain akaun. Takda komitmen bulanan. Tiada caj simpan sepanjang kita simpan dalam akaun GAP.




Menarik bukan? Kalau berminat untuk bermula , boleh hubungi saya dan Insya Allah saya akan guide untuk mula dari awal. Pendaftaran PERCUMA ya! Setiap ringgit yang dikeluarkan akan terus jadi milik anda, tiada caj tersembunyi.

WhatsApp saya 👇

http://wasap.my/60139865668/DaftarAkaunGAP

#simpanemas #simpanemasserendah100 #simpanmasfizikal #AkaunEmasGAP #beliemasserendah100 #goldbar #dinar #emasjongkong #ProgramSimpanEmasSikitSikit


#PublicGoldKuantan 

#DealerPublicGoldKuantan

#AkaunEmasPGKuantan #AkaunEmasPublicGoldKuantan

#AkaunEmas

#PublicGoldPahang


Yuzlin Yunos

"Misi membantu lebih ramai orang celik emas dan miliki emas fizikal dengan cara paling mudah & mampu milik" - Yuzlin Yunos PG00254964

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama